Wie zijn wij

Noordzij Financieel Adviesbureau is begin jaren negentig opgezet door financieel expert Noordzij senior. Na jarenlang zijn sporen verdient te hebben bij grote ondernemingen in het bedrijfsleven, onder meer als financieel directeur van een oliehandelsmaatschappij, besloot hij begin jaren negentig zijn eigen financieel adviesbureau te beginnen.

Zoon Michiel Noordzij volgde het voorbeeld van zijn vader door eveneens voor de financiële en fiscale dienstverlening te kiezen. In 1996 kwam hij in het bedrijf van zijn vader te werken en na de nodige ervaring opgedaan te hebben, begon hij in 2003 zijn eigen vestiging van NFA in Pijnacker.

Mede dankzij de zeer persoonlijke benadering van Michiel Noordzij - ‘ik wil naast de ondernemer staan en hem en zijn bedrijf echt leren kennen, zodat ik optimaal kan meedenken en adviseren’ - breidde zijn klantenkring zich de afgelopen jaren vrij snel uit. Inmiddels bedient Michiel Noordzij zijn klanten dan ook met een team van negen personen.

Heerlijk om te weten waar je aan toe bent

Niets is zo belangrijk voor een ondernemer als weten waar je aan toe bent. Pas als je alles overzichtelijk op een rijtje hebt staan, kun je verder kijken. Bovendien is het een heerlijk gevoel om te weten dat je financiële en fiscale zaken in goede handen zijn. Je slaapt niet alleen beter, je onderneemt ook veel beter! Noordzij Financieel Adviesbureau tilt bedrijven op die manier naar een hoger plan.